"Laten we samen de Kairosche tijd beleven"

Jessica van Strien

Welkom bij Kairos in Motion!

Mijn naam is Jessica van Strien en ik heb een passie voor het creëren van betekenisvolle momenten die groei en verbinding stimuleren.

Mijn reis naar het zelfstandig ondernemerschap begon in 2017, te midden van de hectiek van een leven gevuld met deadlines en werkdruk in het (theater)onderwijs.

In die drukte begon het me steeds duidelijker te worden hoezeer de dagelijkse sleur mijzelf en de mensen om me heen kon beperken in onze ontwikkeling. Tijdens de studie die ik destijds volgde werd me de vraag gesteld: “Wat houd je tegen om het anders te doen?”
Natuurlijk, er waren tal van externe factoren die me tegenhielden. Maar diep van binnen voelde ik een kracht opborrelen, een kracht die me aanspoorde om het roer in eigen handen te nemen en mijn eigen ontwikkeling vorm te geven.

En dus… nam ik een sprong in het diepe.
Ik zei mijn vaste baan op en begon mijn eigen bedrijf.
Een beslissing die zeker niet zonder twijfel was. Was ik er klaar voor? “Nee.” Maar ik was wel klaar met de situatie waarin ik me bevond.
Ik verlangde naar uitdaging, naar het verkennen van mijn eigen pad, naar beweging en avontuur.

overlay-image

Mijn Missie

Dit inzicht motiveerde me om te duiken in de kunst van het vinden van echte verbinding met de ander, een zoektocht naar betekenisvol samenwerken en dat steeds weer met als aandachtspunt de groepsdynamiek.
Het werd een zoektocht in een landschap van mogelijkheden, waarin ik me verdiepte in methoden zoals NLP, systemisch werk, TA, en Insights Discovery. Uiteindelijk vond ik binnen de teamcoaching mijn plek, waar alle puzzelstukjes rondom Kairos samenvielen.

Mijn missie binnen mijn trainingen en coaching is dan ook: het creëren van die kostbare momenten waarin mensen losbreken uit de dagelijkse sleur en de klok even vergeten. Het zijn momenten van reflectie, waarbij we stilstaan bij wat er is ontstaan, waarom dat we doen zoals we doen en waar nieuwe mogelijkheden en keuzes zich kunnen openbaren.

Ik nodig je dan ook van harte uit om samen met mij op reis te gaan, op zoek naar momenten van diepe betekenis en groei. Laten we samen dat moment ervaren en Kairos in Motion beleven.

Neem contact met me op
overlay-image

Zij kozen voor Kairos in Motion