Dagvoorzitter Brabant boeken?

Mijn passie voor het theater, ervaring als teamcoach en vaardigheden als ceremonieel spreker, komen in perfecte harmonie samen in mijn rol als dagvoorzitter. Ik ben Jessica van Strien en ik geef het dagvoorzitterschap vorm met empathie, humor Ć©n expertise.

Ik maak mensen enthousiast voor joĆŗw boodschap

Als dagvoorzitter kan ik mijn liefde voor het podium en het toneel volledig inzetten. Ik geniet ervan om het publiek te enthousiasmeren en hen mee te nemen in het verhaal. En dankzij mijn ervaring als teamcoach kan ik snel een connectie maken met een groep mensen, waardoor de boodschap resoneert. Ik realiseer inhoudelijke, sterke interacties met daggasten, sprekers en performers. Ik kan hen op een aantrekkelijke, passende manier introduceren, zodat de zaal volledig openstaat voor hun boodschap.

Wil jij Ć©cht impact maken?

Ben jij de organisator van een evenement, seminar, conferentie of ander soort bijeenkomst? Welke impact wil je creĆ«ren? Wil je informeren, motiveren, activeren of juist verbinden? Jouw doel moet voor mij glashelder zijn. Daarom besteed ik maximale aandacht aan de voorbereiding. Dat zorgt ervoor dat de sprekers goed geĆÆntroduceerd worden.

overlay-image

quote-icon Waar ik blij van word? Een betrokken publiek, een daverend applaus na afloop en gasten die met een energieke glimlach naar huis gaan! quote-icon

- Jessica van Strien
Jouw boodschap staat centraal

Gezien en gehoord worden. Dat creƫert impact

Tijdens de voorbereidingen neem ik jouw publiek maximaal mee in het doel van het event en betrek ik hen actief. Zo voelen zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd: zij nemen immers de moeite om jouw event te bezoeken! Naderhand kijk jij terug op een bijeenkomst die een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten op iedereen.

Een geslaagd event start met een afspraak maken!
overlay-image
Doelen stellen en realiseren

Wat wil jij met je evenement bereiken?

Een evenement vormt pas een samenhangend geheel als er duidelijke verbindingen zitten tussen verschillende onderwerpen. Helderheid en begrijpelijkheid zijn daarbij essentieel. Als dagvoorzitter leg ik deze verbindingen! Ik zorg ervoor dat jouw bezoekers geen onsamenhangend geheel ervaren, maar een compleet en coherent evenement.

Een goede dagvoorzitter maakt het verschil tussen een geslaagd of een onsuccesvol evenement. Met mijn expertise op het gebied van interviewen, weet ik de juiste informatie los te krijgen en aan de dag te koppelen! Door aandacht te geven, creƫer ik impact met jouw event. Jessica.

 • Strak & professioneel

  Ik wil een succesvol evenement neerzetten dat een professionele uitstraling heeft.

 • Kennis in de spotlight

  Mijn kennis-evenement moet expertise laten zien.

 • Doelgroepen enthousiasmeren

  Ik wil met mijn evenement verschillende doelgroepen enthousiasmeren.

overlay-image

Wat maakt Jessica uitzonderlijk?

Je zoekt iemand die jouw evenement professioneel kan begeleiden en je publiek weet te boeien? Een dagvoorzitter moet vanzelfsprekend goede communicatie-skills hebben, duidelijk kunnen spreken en in staat zijn om informatie op een begrijpelijke manier over te brengen.

Door mijn theaterervaring weet ik dat het beheersen van timing en ritme essentieel is voor een geslaagde voorstelling. Ik vind de juiste balans tussen het volgen van het programma en het geven van ruimte aan sprekers en interacties met het publiek.Ā 

De presentatiestijl van Jessica

Ik hanteer een ontwapenende presentatiestijl en ik kan snel schakelen en improviseren, met name in situaties waar technische problemen zich voordoen of sprekers afwezig zijn.

Mogelijke rollen

Divers en afgestemd op jouw branche

Welke sectoren kunnen mij boeken?

Het is van belang dat een dagvoorzitter expertise heeft in het onderwerp van het event. Vanuit mijn professionaliteit als teamcoach in de zorg en het onderwijs, presenteer ik daarom met name events die op deze twee sectoren gericht zijn. Met deze branches ben ik inhoudelijk goed bekend en dat zorgt ervoor dat ik de juiste vragen stel.

Je kunt aan mij het voorzitterschap van diverse soorten evenementen overlaten met uiteenlopende thema’s. Ik ben met name een veelgevraagd dagvoorzitter bij onderwijs- en zorgonderwerpen.

overlay-image
Formeel en toch dynamisch

Corporate en overheid

Je kunt mij ook als dagvoorzitter inhuren bij bijvoorbeeld congressen gericht op het bedrijfsleven of de overheid. Bij corporate bijeenkomsten – zoals bij een fusie of een transitie in de organisatie – ben ik een net zo bevlogen en een inhoudelijk, sterke dagvoorzitter als bij de ‘zachte sectoren’. Ik word ook gevraagd door gemeentes, bijvoorbeeld bij trajecten gericht op bewonersparticipatie.

Aan de Universiteit voor Humanistiek heb ik de Celebrantenopleiding gevolgd. Deze richt zich op het begeleiden van rituelen die een fusie of transitie ondersteunen. Door deze begeleiding worden deelnemers geactiveerd en zo weet je zeker dat hetgeen je over wilt brengen gemarkeerd is en verankerd wordt. Neem gerust contact op voor meer informatie hierover.

overlay-image
Authentiek en effectief

Mijn persoonlijkheid en communicatiestijl

Als ervaren dagvoorzitter heb ik een oordeelloos charisma en ben ik bescheiden aanwezig. Dit draagt bij aan een positieve ervaring van alle deelnemers. In overeenstemming met de doelgroep en de sfeer van het evenement lukt het mij om een positieve en onvergetelijke ervaring te bewerkstelligen. Ik neem hiervoor verschillende rollen aan, zoals:

 • Informeel en betrokken

  Ik benader mensen op een informele en betrokken manier, waardoor een ontspannen en interactieve sfeer ontstaat tijdens het evenement.

 • Inhoudelijke inspirator

  ik motiveer deelnemers met stimulerende inzichten, dit verrijkt de ervaring van alle aanwezigen.

 • Moderator in de 'melting pot'

  Ik ben een moderator bij bijeenkomsten met diverse belangen, waarbij publieksparticipatie centraal staat. Dit omvat het leiden van publieksvragen aan het panel en het verzamelen van meningen.

Recensies

  5/5

  Recensie

  Jessica heeft mij geholpen met het opzetten en faciliteren van een learning event voor 100 medewerkers. Ze is een snelle en creatieve denker die gebaande paden durft te verlaten zonder te verdwalen. Met gevoel voor humor zonder de diepte uit het oog te verliezen. Zij brengt met haar scherpe blik en grote hart, een fijne energie mee waar veel teams hun voordeel mee kunnen doen. Een waarschuwing is wel op zijn plaats: kijk uit want als je er voor kiest om haar in te zetten, weet je zeker dat je team nooit meer hetzelfde is.

  review-icon
  B
  Begga Steggink | Talent Manager Fontys hogescholen

  17 februari 2020

  5/5

  Recensie

  Ons team heeft ā€œInsights Discoveryā€ als erg waardevol ervaren. Jessica is enthousiast, kundig en laat je meteen op je gemak voelen. Zo ontstaan er mooie en open gesprekken. Ze luistert naar je en denkt mee. De sessie heeft ons inzichten gegeven in wie wij zijn als persoon en hoe we deze eigenschappen kunnen inzetten om elkaar te versterken en aan te vullen.

  review-icon
  I
  Irene Olijslager | Communicatieadviseur SKOZOK

  23 oktober 2023

  5/5

  Recensie

  Jessica heeft ons team (juridisch onderdeel ministerie van JenV) in november '19 begeleid bij Insights. Voor de meeste deelnemers was het concept nieuw. Jessica slaagt er in in korte tijd het vertrouwen van de groep te winnen, en de goede gesprekken en analyses op gang te krijgen. Het was een hele geslaagde teammiddag!

  review-icon
  K
  Klaas Werkhorst | directeur Juridische zaken - Ministerie van Financien

  31 december 2019

  5/5

  Recensie

  We hebben met ons team een erg leuke training gedaan bij Jessica. De insight profielen waren heel herkenbaar maar het was goed om het een keer over de verschillen te hebben op een heel positieve opbouwende manier. Waar ligt je kracht en hoe benut je de kracht van je collega's. Twee dagen even echt tijd voor elkaar en kijken naar de communicatie is erg nuttig. De dagen waren met genoeg afwisseling en steeds een nieuwe uitdaging die je tot nadenken stemt. Het heeft ons meer begrip voor elkaar gegeven en we hebben een hoop lol gehad. Zeker aan te raden.

  review-icon
  A
  Anne Nijland-Delmee, Verloskundige bij Lichtstad Verloskundigen

  03 april 2019

  5/5

  Recensie

  Ons team heeft met Jessica een traject doorlopen waarin we toe-werkten naar een visie en beleidsplan. Via brainstormsessies werd iedereen uitgedaagd. Jessica is daarbij een spontane en positief triggerende coach, ze weet echt lijn in het geheel te brengen. De sessie daarna om concrete stappen te zetten is echter lastiger maar is ook succesvol gebleken. De opdrachten hebben ons aan het denken gezet. En behalve een mooi nieuw missieplan heeft voor de teamleden ook tot persoonlijke nieuwe keuzes geleid.

  review-icon
  M
  Michiel Knibbe | Fysiotherapie Heikant

  05 april 2020

  5/5

  Recensie

  De individuele sessies met Jessica hebben mij een mooie en fijne reflectie gegeven in waar ik sta, wat ik belangrijk vind en waar ik naar toe wil. Ik voelde me vrij, op mijn gemak, begrepen en uitgedaagd. Met finesse in het luisteren, flexibiliteit om het traject aan te passen naar de golven die zich aandienden en gevoel voor (mijn) spiritualiteit is Jessica de katalysator geweest die ik zo hard nodig had.

  review-icon
  K
  Kim Horsten | Team Lead - Team International Admissions International Office, Tilburg University

  17 mei 2023

Samenwerking en betrokkenheid verzekerd

Zo realiseer ik een succesvolle interactie

Een dagvoorzitter zorgt voor minder stress voor zowel de organisatoren als de sprekers. Je kunt erop vertrouwen dat ik mij maximaal inzet om de bijeenkomst soepel te laten verlopen!

Een succesvolle dagvoorzitter weet hoe het publiek betrokken kan worden bij het evenement. Dit is van groot belang voor het succes, aangezien het een levendige en gedenkwaardige ervaring creƫert. Ik stimuleer interactie door vragen te stellen en een open en toegankelijke sfeer te creƫren.

overlay-image

Mijn methodes omvatten:

 • Catchbox connect

  Het betrekken van het publiek bij de storyline door middel van de 'catchbox': een werpmicrofoon die de hele zaal de gelegenheid geeft om deel te nemen en te spreken.

 • Humor als kracht

  Humor creƫert een lichte en verbindende atmosfeer, waardoor de betrokkenheid van het publiek wordt versterkt en de boodschap effectiever overkomt.

 • Vragen in actie

  Het stellen van vragen aan het publiek tijdens presentaties om feedback en betrokkenheid te vergroten en een dynamische uitwisseling van ideeƫn te stimuleren.

 • Energieke sfeer

  Het creƫren van een positieve sfeer door een enthousiaste benadering.

 • Interactieve impact

  Het stimuleren van de aanwezigen door interactieve formats en positieve communicatie, rondom inhoudelijke themaā€™s. Dat draagt bij aan een goede presentatie-ervaring.

Start hier met een geweldig event

Jessica als dagvoorzitter boeken?

Voor de meest geschikte dagvoorzitter hoef je geen bekende dagvoorzitters te boeken. Het gaat erom dat hij of zij brede kennis heeft van communicatietechnieken en -stijlen, contact maakt en luistert naar allen die aanwezig zijn in de zaal. Iemand die mensen echt ziƩt, goed naar ze luistert en zo verbinding maakt. DƔn heb je te maken met de perfecte dagvoorzitter.

Ik zorg ervoor dat ik een aanzienlijke bijdrage lever aan het succes van jouw event. Wil je mij leren kennen en ervaren of ik diegene ben die het beste past bij wat jij voor ogen hebt?
Graag! Maak gerust direct een kennismakingsafspraak.

Kennismaken? Leuk!
overlay-image

Veelgestelde vragen over een dagvoorzitter inhuren

In welke delen van Nederland werkt Kairos in Motion? chevron-right

Jessica is in haar dagvoorzitterschap voor diverse organisaties in heel Nederland inzetbaar, met het zwaartepunt in Noord-Brabant en de volgende steden: Eindhoven, Tilburg, Breda, s-Hertogenbosch (Den Bosch), Helmond, Roosendaal, Oss, Bergen op Zoom, Waalwijk en Veghel. Uiteraard werkt zij ook in andere Nederlandse provincies, zoals Groningen, Friesland (FryslĆ¢n), Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en Limburg.

Wat is de taak van een dagvoorzitter? chevron-right

Een goede dagvoorzitter handelt altijd professioneel en respectvol tegenover sprekers, gasten en het publiek. De dagvoorzitter leidt het publiek door het programma van evenementen of een beurs, congres of symposium en vertegenwoordigt de organisatie op een professionele manier. De taken bestaan uit: Adviseren van de organisatie. Het leiden van een evenement. Het verzorgen van de introducties en overgangen. Alle deelnemers betrekken. Tijdmanagement. Beheren van voorziene omstandigheden. Faciliteren van een discussie. Samenvatten en conclusies trekken. Creƫren van een positieve sfeer

Wat is de meerwaarde van het inhuren van een dagvoorzitter? chevron-right

Een dagvoorzitter inhuren biedt meerwaarde vanwege de professionele regie, publieksbetrokkenheid, tijdbeheer, vlotte overgangen en het beheer van onvoorziene omstandigheden. Dagvoorzitters focussen zich op de boodschap, versterken de sfeer en leveren expertise voor een soepeler, informatiever en aantrekkelijker evenement. Ze verminderen stress voor organisatoren en sprekers en dragen bij aan het succes van diverse soorten bijeenkomsten.

Waarom zou ik een dagvoorzitter inhuren? chevron-right

Het inhuren van een deskundige dagvoorzitter bevordert het succes van een evenement, dankzij een professionele uitstraling. Dagvoorzitters realiseren actieve betrokkenheid van alle aanwezigen. Een betrokken dagvoorzitter zorgt er als leider van een bijeenkomst voor dat het programma in goede banen wordt geleid. Een veelzijdige dagvoorzitter verzorgt vloeiende overgangen tussen de programmaonderdelen.

Waar zorgt een dagvoorzitter voor? chevron-right

Hij/zij zorgt ervoor dat de inhoud aansluit bij de doelstellingen van het evenement. Of het nu gaat om een congres, seminar, webinar, beurs of andere soort bijeenkomst: een sterke dagvoorzitter verbetert de dynamiek en flow, waardoor het een gedenkwaardige ervaring wordt voor alle deelnemers.

Wat zijn jouw boekingsvoorwaarden als dagvoorzitter? chevron-right

Wil je weten wat mijn boekingsvoorwaarden zijn? Neem dan gerust even contact op. Dat geldt ook voor mijn beschikbaarheid.